top of page

VAD SKULLE DITT SOMMARPRAT HANDLA OM?


Tänk om Sveriges Radio hade ringt dig och bett dig vara sommarpratare i P1 och du hade tackat ja. Vad hade du velat prata om?


Jag har lekt med tanken det erkänner jag. Och funderat på tema och musik. Det är ju förmodligen once in a lifetime man får ett sådant erbjudande om att tala till typ hela svenska folket. Vilket avtryck vill du göra? Vill du upplysa, inspirera, beröra, roa? Eller allt på samma gång?


Jag brukar landa i att mitt prat ändå skulle handla om lessons learned in life. Jag är lite farsan Baloo där. Och man har ju vandrat en stund på livets väg. 🙂 Och musiken. Ja minst en ABBA-låt i alla fall. De första poplåtarna jag blev kär i som liten tjej.


Och du. Vi behöver ju faktiskt inte vänta på att SR ringer upp för att vi ska spela in och publicera vårt sommarprat... 😉


Hur tänker du om ditt sommarprat?Comments


bottom of page