Film, film, film!

September 16, 2018

Film är det nya svarta. Det som går att göra en film om, gör en film om det! Jag har gjort ganska många filmer på sista tiden och har fått träna mycket på att förstå vilket innehåll som funkar och blivit bättre och bättre på att redigera. Och det är jag tacksam för. Än så länge är inte så många av "mina" alster publicerade, men snart så! För ett par veckor sedan så gjorde jag och Ulrika på Spirafusion en film igen, denna gång om hennes utbildning i Utvecklande Ledarskap som hon kommer att hålla i Stockholm i slutet av oktober. Denna gång använde jag en hel del "B-roll", dvs jag klippte in material jag filmat under en av Ulrikas kurser. På så sätt blev filmen mer levande och intressant, tycker vi båda två. 

 Vill du bli en ännu bättre ledare? Gå kursen! Anmäl dig här! Jag ska gå. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Strategisk improvisation för effektiv kommunikation

February 22, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

September 16, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square