Satsa på proffsbilder!

March 7, 2018

 

Så där ja! Då har jag uppdaterat webben med de nya bilderna jag tog hos smile for the camera härom veckan. Förutom att fotograferingen var väldigt kul att genomföra, tack vare fotografen Sauman Ng Agerberg och mina två härliga foto-statister, ex-kollegorna Jonas och Serena, så fick jag proffsiga bilder som jag kan använda i min kommunikation. För det är så att ögat dras till och trivs med fina bilder. Det kvittar hur snärtiga och intressanta texter du författar, snygga bilder vinner alltid tävlingen om uppmärksamheten. Så snåla för guds skull inte in på bildbudgeten! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Strategisk improvisation för effektiv kommunikation

February 22, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

September 16, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square