top of page

TACK & HEJDÅ TJUGOHUNDRA TJUGOTVÅ!
Här kommer en liten nyårskavalkad från mitt företagsår 2022.


- Tänk att det ibland kan bli som man i hemlighet önskar! När jag klev in och fick jobba med marknadsföringen av Eden Co-working & Conference in Malmö, Kungsledens första nyproducerade kontorsfastighet i Hyllie Malmö, i mitten av 2019, så önskade jag att jag skulle få vara med på invigningen av denna vackra och på många sätt härliga byggnad. I början av 2022 var det en av mina viktigaste arbetsuppgifter, att projektleda invigningseventet som ägde rum 17 mars samma år. Jag var lycklig nog att hitta en fantastisk leverantör i NW Production Exclusive Travel Creators med Emy Borg, som rattade eventet fram till en magisk kväll. 🤩


- Det jag hade pratat om i flera års tid blev äntligen av. Jag går en coachutbildning. Och inte vilken coachutbildning somhelst, utan en av Sveriges absolut bästa på Gothia Akademi . Det här borde jag gjort för längesen! Inte nog med att jag fick med mig metoder och verktyg för att coacha både individer och grupper, jag fick möta och lära känna många härliga och inspirerande människor, både lärare och studenter. ❤


- Jag fick vara med om när två framstående fastighetsbolag gick i hop och blev ett bolag. Jag och många med mig fick säga hej då till Kungsleden och hej till Castellum. En spännande resa som fortsätter ännu. 🚢


- I och med uppköpet av Kungsleden så trodde jag att mitt uppdrag var över för denna gång, men så fick jag möjlighet att hoppa på Castellum-båten och fortsätta jobba med grymma marknadschefen Victoria Ströby och lära känna de andra duktiga kommunikatörerna på kommunikationsavdelningen. 🙏


- En ny produkt börjar se dagens ljus 2022. PA Kommunikation blir PA Kommunikation och Utbildning. Fortsättning följer...


Bild: Invigningsceremoni av Eden med bland andra Roko Kursar, Ylva Sarby Westman och Anna Trane

コメント


bottom of page