top of page

SÅ TAR DU DIN PLATS!


Många med mig vet och har fått lära sig, ibland den hårda vägen, att vill man ha en plats i en organisation/arbetslivet så får man ofta ta den själv. Och gästen i poddavsnitt 37 har tränat på att ta plats i många år och har nu även skrivit en bok om det, som heter just Ta din plats.


Jag är så glad att få ha med mig denna powerkvinna Karin Jordås i poddstudion och få ta del av hennes klokskaper, tips och råd.


Hur "tar man ett rum"?


Hur botar man ett osunt bekräftelsebehov? 


Och vilken nytta kan man ha av ett alter ego?


Ja, det är några av frågorna som besvaras i avsnittet.


Och så delar jag ett pinsamt minne om hur jag frös mitt en presentation som jag själv höll i, framför en grupp av höga chefer och Karin förklarar varför sånt kan hända.


Varmt välkommen att lyssna! Podden finns på Spotify och Podbean. Du kan även lyssna här:
コメント


bottom of page