top of page

SÅ BEHÅLLER DU ENERGI OCH MENTAL FOKUS UNDER HELA ARBETSDAGEN


Att jobba med kommunikation och marknadsföring innebär ofta ett högt tempo, snäva deadlines, krav på att hela tiden vara kreativ och komma med idéer. Många av oss tampas dessutom med en hög arbetsbelastning. Kort sammanfattat så ska vi stå pall för en rejält stressig och kravfylld arbetsmiljö emellanåt. Energi och mentalt fokus blir då hårdvaluta för oss och hur du införlivar dessa högt skattade juveler i din vardag berättar Ewa Meurk för oss i poddavsnitt 21 Kick Ass Kommunikation som släpps idag måndag 9 okt.


Ewa, som titulerar sig hälsoingenjör, har som mission att få arbetsgivare att ta sitt ansvar för att driva folkhälsan framåt. Hon vill också väcka intresse och engagemang för frågan hur företag och andra verksamheter kan få sina medarbetare att topp-prestera utan att bli utmattade.


I vårt samtal tar vi bland annat upp:


- Sambandet mellan metabolism och energi

- Varför intag av socker är rent kontraproduktivt för jämn energinivå och mentalt fokus

- Hur vi utmanar traditionen att fira med att äta socker i någon form

- Varför hon och Babben Larsson har infört den sockerfria dagen 12 oktober


Om fyra dagar, 12 oktober, infaller alltså den sockerfria dagen och vill du fira den ordentligt så bjuder Ewa och Babben in till ett event i både fysisk och digital form. Mer information om det hittar du på webbplatsen sockerfriadagen.se Se länk i kommentar.


Avsnittet hittar du i vanlig ordning på Podbean eller Spotify, eller här:Comentários


bottom of page