top of page

NÄTPRAT – ETT SOCIALT HÅLLBARHETS-PROJEKT SOM STÄRKER BARNS TRYGGHET PÅ NÄTETAtt barn är extra utsatta på nätet är ett tungt faktum som bekräftas dagligen. 

I avsnitt 41 gästar Tali Rajmic Director Communications Telenor, podden Kick Ass Kommunikation för att berätta om Telenors hållbarhetsprojekt Nätprat. Projektets syfte är just att stödja och utveckla barns och vuxnas kommunikation kring nätet och därmed stärka barns trygghet på nätet.


Tali, som har varit projektets kommunikationsansvarig i några år nu, berättar om hur, när och varför projektet skapades och vilka aktiviteter och kanaler projektet verkar i. 


Vi pratar också om utmaningar, lärdomar och resultat, både väntade och oväntade. Och vikten av att ha en stark samarbetspartner. Telenor har valt att samarbeta med Plan International, som arbetar för att stärka barns rättigheter, i det här projektet.


Tali avslöjar också att en mycket positiv bieffekt av projektet är ett starkt internt engagemang hos medarbetarna i företaget, något som både stärker det övergripande varumärket och arbetsgivarvarumärket.Varmt välkommen att lyssna! 🎧  Podden finns på Spotify och Podbean, eller lyssna här:

Comments


bottom of page