top of page

”LÄR DIG ATT BLI SJÄLVFÖRSÖRJANDE PÅ KONTAKTER OCH LEADS”


Vilka känslor och tankar får du när du hör ordet nätverka?


I poddavsnitt 19, Kick Ass Kommunikation, möter jag säljcoachen och nätverksexperten Max Söderpalm som tillsammans med Nina Jansdotter i dagarna släpper en bok med titeln ”Nätverka dig till framgång.” Och just att nätverka är avsnittets tema. Ett mycket spännande tema.


Nätverka är ett otroligt bra och effektivt verktyg på många sätt, i synnerhet för dig som arbetar med kommunikation och marknadsföring. Om du nätverkar både internt och externt, så får du inte bara tillgång till mer information, du får även veta hur människor tycker tänker och känner kring för dig intressanta frågor. Du skapar relationer som gör ditt arbete både roligare, mer effektivt och framgångsrikt och som kan gynna din karriärutveckling, både inom och utanför företaget.


Max avslöjar vad som fick honom och Nina att skriva boken och för vem den är skriven. Vi pratar också om och vad vi kan vinna på att bli bättre på att nätverka. Det bjuds också på en hel del smarta tips som gör dig till en riktigt framgångsrik nätverkare. Och vi hinner också med en framtidsspaning om vilken roll nätverkande kommer spela i framtiden.


Du kommer med andra ord bli supertaggad på att utveckla ditt nätverkande till en ny nivå!


Lyssna på Podbean eller Spotify. Eller här:Comments


bottom of page