top of page

FEEDBACK KAN MAN INTE FÅ FÖR MYCKET AV. ELLER?


Jag fick detta statement till mig för ett tag sedan. Någonting i mig skavde direkt. Då blev jag nyfiken på vad det handlade om. Så klart.

Feedback är ju bra. Vi behöver ju alla återkoppling för att utvecklas och bli ännu bättre människor och på det vi gör. Så långt är jag rörande överens.


Men det finns något kontraproduktivt i att lyssna för mycket på andra. Det kan bli en ändlös jakt på the holy grail som du aldrig tycks kunna hitta hur många du än pratar med. För tänk om the holy grail bor i din egen reflektion, formas i din egen lilla tankesmedja?


Knepet tror jag är att inse att var sak har sin tid och plats i processen. Lyssna på andra har sin, reflektera över det man har fått till sig har sin och kavla upp ärmarna och skrida till verket har sin.


Vad tror du?


Som coach hjälper jag dig att komma i gång med din reflektion. Och jag får dig till att gå från ord till handling. Ett steg i taget. I den takt som passar dig. Nyfiken? Hör av dig!

Comentários


bottom of page