Om mig

Min vision är att bidra till en värld där kommunikationen är ärlig, ansvarsfull, relevant och sann

Mission

Jag vill att mina kunder ska bli riktigt vassa på kommunikation och förstå hur kommunikation kan hjälpa dem att nå målen för verksamheten.

Lång och bred erfarenhet
Min erfarenhet är lång och bred och spänner över internationella företag och nationella projekt. Jag har till största delen arbetat i det privata näringslivet, men även i kommunal- och akademisk verksamhet både som anställd och konsult i egen firma. Arbetsuppgifterna har varit både strategiska och operativa. Jag har haft förmånen att få jobba på några storföretag, Peab, Skanska, Tetrapak, med intern-, extern- och marknadskommunikation. Jag har även utvecklat start-ups i en Science Park och utvecklat en kommunikationsplattform för stora projekt på fastighetsbolaget Fabege. 

Alltid i framkant
Ja hur är man i framkant i en bransch som ständigt förändras i rask takt?

Jag tror att man kan komma långt med ett öppet och nyfiket sinne. Och jag tycker det är galet kul att lära mig nya saker! Konsumerar en hel del böcker, trendanalyser, följer bloggar, lyssnar på podcasts och vidareutbildar mig så ofta jag kan och hinner. Nätverka, möta och utbyta insikter och erfarenheter med andra spännande människor är också något jag värdesätter och gärna lägger tid på. Jag delar med mig av upplevelser, intryck och lärdomar som jag får av de här aktiviteterna i min blogg.

Stay tuned. 

Bygg relation med kommunikation!
Jag har under mina år som kommunikatör sett hur strategiska kommunikationsinsatser positivt påverkar opinion, attityder, försäljning, hur nöjda kunderna känner sig, varumärkeskännedom och medarbetares trivsel. Blir du bra på kommunikation så attraherar och engagerar du dina viktigaste målgrupper och det kommer synbart att påverka dina mål för verksamheten. 

 

PernillaArwidson-gul_fåtölj.jpg

”Jag brinner för att utveckla ledare, medarbetare, organisation och varumärke med kreativ och strategisk kommunikation.” 

Sagt om mig

Bygg relation med god kommunikation!

”Pernilla är ett fullblodsproffs på kommunikation och är duktig på att se helheten i ett företags behov för att utveckla sitt varumärke. ”
Urban Gattzén Affärsutvecklare och Ledarskapscoach www.gattzen.se

"Glad med ett smittande skratt. Strategisk och målmedveten. Öppen, ödmjuk och ärlig. Tydlig. Tar sig an uppgifter med allvar – oavsett om det gäller proaktiv kommunikation eller kriskommunikation. Kan ta ton inte bara musikaliskt. Mycket energi.
Att jag anställde Pernilla som medarbetare på Skanska var ett klokt val. Välj klokt, ni som behöver kommunikations-kompetens."

Lisa Lind fd kommunikationschef Skanska Sverige

"Pernilla Arwidson är kommunikationens drottning. Tack för all hjälp med kommunikationsplanen, den lärde mig även tänka på ett bättre sätt så det är mer än en plan."
Alban Qitaku entreprenör

"Pernilla är en inspirerande och karismatisk person. Jag hade förmånen att få jobba ihop med Pernilla när hon ledde en workshop i varumärkesbyggande som jag deltog i. Hon har en gedigen kunskap och en stor förståelse för området kommunikation, en kombination som jag upplever är ovanlig. Hon driver en process med tydlig riktning samtidigt som hon kryddar det hela med en härlig lekfullhet. Hon har blick för fokus, är noga med kärnvärden vilket resulterar i en mycket tydlig bild av var vi är och vart vi vill med vår marknadskommunikation. Workshopen avslutades med en tydlig sammanfattning från Pernillas sida vilken lämnade mig med en härlig längtan och motivation att ta nästa steg."
Lotta Svensson ICF certifierad ledarskapscoach www.coachone.se